מידע נוסף
חומר: עור |
מרכיבים נוספים: גומי |
גובה עקב: 1 ס"מ |
קטגוריה: כפכפים, נעליים שטוחות |
₪490 ₪294
כפכפי מיולז שטוחים עם תיפורים וניטים. תודי שמדובר ביציאה מצוינת.
חומר: עור |
מרכיבים נוספים: גומי |
גובה עקב: 1 ס"מ |
קטגוריה: כפכפים, נעליים שטוחות |
לפעמים דברים טובים מגיעים מרחוק: Sol Sana הוא מותג נעליים אוסטרלי שהוקם ב-2011 בסידני השמשית ע"י שרה קאוורלי. קאוורלי מאמינה בשילוב של ישן וחדש, וינטג' ועכשווי, ויוצרת דגמים כיפיים, אמיצים וטרנדיים, הקורצים למסלולי התצוגה בבירות האופנה העולמיות.
התפיסה של Sol Sana באה לפצות על פער בשוק האופנה הבינלאומי, שגורם לכך שקשה למצוא נעליים אופנתיות ואיכותיות במחיר סביר. לכן, כיום ניתן למצוא את הזוגות של המותג בחנויות נחשבות כמו אורבן אאוטפיטר, פרי-פיפל ועוד, והוא הצליח לכבוש את לבם של בלוגרים וסלבס מסביב לעולם (ג'יג'י חדיד, קורטני קרדאשיאן ועוד).
שמחה וששון, המשלוחים שלנו הם בחינם!
המשלוח תוך 7 ימי עסקים (במבצעים ובחגים זמן האספקה עלול להתארך מעט) והוא מתבצע עם שליח עד הבית.
אפשר גם לעשות איסוף עצמי מאחד הסניפים שלנו (ההזמנה תגיע תוך 7 ימי עסקים, נשתדל למהר). בימי הסגר לא ניתן לאסוף מסניפים.
החלפות יתאפשרו תוך 60 יום (חודשיים קלנדריים) ממועד קבלת המוצר. החזרות ניתן לבצע תוך 14 ימים (שבועיים קלנדריים) ממועד קבלת המוצר ולקבל החזר כספי.
לפרטים המלאים בקרו בעמוד משלוחים והחזרות.
איזה כיף שהצטרפת אלינו!
בקרוב אצלך - הנחות,
מבצעים וחיבוקים.
רגע, לא נפגשנו כבר?
תעודת הזהות כבר
רשומה אצלנו באתר -
להמשך ההרשמה אנא פנו לשירות הלקוחות שלנו בעמוד צור קשר או בטלפון 03-5621235
אופס המלאי למוצר זה נמוך מהכמות המבוקשת.
כדאי להציץ בסל הקניות שלך, כנראה שהמוצר שכל כך אהבת כבר שם.