מידע נוסף
חומר: |
מרכיבים נוספים: גומי |
קטגוריה: נעלי שרוכים, סניקרס |
₪790 ₪474
סניקרס עור גבוהות KISO נקראות על שם עמק הקיסו ביפן, ביתו של סאטורי. הן נולדו כנעלי הרים אבל בזכות הגמישות והנוחות הן יתפקדו בקלות גם כסניקרס הקבועות שלך. כל החומרים מהם הן עשויות נבחרו בקפידה, ככה שהן יחזיקו זמן. המון זמן: כותנה אורגנית, עור בר-קיימא וסוליות ורפידות בשילוב שעם (עם עיצוב ארגונומי ומתחשב בגוף). אה, ובזכות המבנה שלהן אין כמעט שימוש בדבק.
טכניקות התפירה הידניות לכל זוג מראה "יוזד" משלו, ככה שאין זוג זהה למשנהו. הנעליים יתאימו עצמן לכפות הרגליים ויגדלו וישתנו יחד איתך. קצת מרגש, לא?
סאטוריסן הוא הגרסה היפנית לייטי איש השלג: יצור על טבעי דמוי קוף האורב בהרי הגיפו ביפן ומעמת את המטיילים הנקרים בדרכו עם הטבע האמיתי שלהם דרך יכולתו לראות את לבו של אדם. יש לנו מה ללמוד מסאטורי - הוא שונה, יציב, חכם ואמיץ, ערכים שצריכים להוביל כל תהליך יצירתי ומגולמים בכל נעל של המותג.
תהליך העיצוב והייצור משלב טכניקות אומנותיות ותעשיתיות ויוצר שילוב ייחודי שבורח בכוונה תחילה מאחידות. כל המוצרים עוברים טיפולים מיוחדים של עיוות ושיחזור שמעניקים להם צביעה לא סדירה ומראה נעים ויחידני. והן גם מגה נוחות.
שמחה וששון, המשלוחים שלנו הם בחינם!
המשלוח תוך 7 ימי עסקים והוא מתבצע עם שליח עד הבית או באיסוף עצמי מאחד הסניפים שלנו (במבצעים ובחגים זמן האספקה עלול להתארך מעט).
חדש אצלנו: מעכשיו אפשר להחליף צבע ומידה או להחזיר פריטים באופן עצמאי בעמוד "ההזמנות שלי" באזור האישי.
החלפות יתאפשרו תוך 60 ימים (חודשיים קלנדריים) ממועד קבלת המוצר, החזרות וזיכוי כספי תוך 14 ימים (שבועיים קלנדריים).
מידע נוסף בעמוד משלוחים והחזרות.
איזה כיף שהצטרפת אלינו!
בקרוב אצלך - הנחות,
מבצעים וחיבוקים.
רגע, לא נפגשנו כבר?
תעודת הזהות כבר
רשומה אצלנו באתר -
להמשך ההרשמה אנא פנו לשירות הלקוחות שלנו בעמוד צור קשר או בטלפון 03-5621235
אופס המלאי למוצר זה נמוך מהכמות המבוקשת.
כדאי להציץ בסל הקניות שלך, כנראה שהמוצר שכל כך אהבת כבר שם.